*Kyrösnäkö

Kyrösnäkö
Aukioloajat: Avoinna: maanantai 9-18, tiistai-perjantai 9-17, lauantai 9-13
Yritys:

Tervetuloa asiantuntevalle ja ystävälliselle lähioptikolle.

Meiltä saat kaikki optikkopalvelut, silmälasit, aurinkolasit, piilolasit ja -tarvikkeet, suurentavat peilit, suurennuslasit, puhdistusaineet sekä  lasien korjaukset ja säädöt. Kotimaiset, laadukkaat linssit kilpailukykyiseen hintaan.

Meiltä myös kuulokoje- ja kelloparistot.

Meillä vastaanottaa myös kaksi silmälääkäriä, Jarkko Lappalainen ja Jussi Rantanen.

Varaa aika silmälääkärille 03 371 3122.

  • Yrityksen uutiset

Silmälasit

24.09.2020
Ostaessasi silmälasit voit valita joko kehyksen tai linssit puoleen hintaan. Uusi laaja kehysmallisto. Myös poistokehyksiä -80 % ja 10  Lue lisää...

Meiltä paristot

04.08.2020
Kuulokojeen paristot ja kelloparistojen vaihdot meiltä odottaessa. Tervetuloa!  Lue lisää...

2 kohdetta

  • Optikkopalvelut
  • Silmälasit ja aurinkolasit
  • PIILOLASINESTEET TARJOUKSELLA!
  • Golflasit - uutuus viheriöille

Optikkopalvelut

Näönhuollon osuus optikon työssä lisääntyy

Linssiteknologia kehittyy koko ajan ja linsseissä on nykyään parantuneen optiikan lisäksi jopa lääkinnällisiä ominaisuuksia. Esimerkkinä kotimainen BlueStop-linssimateriaali, josta voidaan valmistaa kaikki linssityypit yksitehoista monitehoihin ja sen lisäksi linssi pysäyttää silmälle haitallisen sinisen valon.

Erona silmälääkärin ammattiin on, että optikko ei hoida silmäsairauksia. Mutta jos näöntarkastuksessa havaitaan silmäsairauteen viittaavia piirteitä, optikomme ohjaavat asiakkaan silmälääkärin jatkotutkimuksiin. Opti+optikolla on turvallista asioida, sillä laaja ammattilaisten verkosto sekä optikoiden ja silmälääkäreiden yhteistyö mahdollistaa kattavat silmien terveydenhuollon tutkimukset kuten näöntutkimukset, piilolasien sovitukset, kuivasilmäisyyskontrollit, silmänpaineenmittaukset, ajokorttitarkastukset, silmänpohjatutkimukset ja silmäleikkausten jälkitarkastukset.

Myös työpaikkojen näköergonomia on optikkojemme osaamisaluetta. Työnäköhaasteisiin vastataan tarvittaessa vaikka paikan päälle tulemalla. Kuten mainittu, optikko ei hoida silmäsairauksia. Osa optikoistamme ovat kuitenkin suorittaneet lisäkoulutuksen, jonka jälkeen optikko voi käyttää työssään diagnostisia lääkeaineita. Pro auctore -lääkemääräyksellä optikko voi määrätä ammattinsa harjoittamisen yhteydessä tarvittavaa lääkettä. Tämä mahdollista sen, että optikko voi tehdä laajempia terveystutkimuksia ja olla vielä enemmän näkemisen ja näönhuollon ammattilainen.


Käsityötä ja yksilöllistä muotia


Viime vuosina silmälasien valmistaminen ja korjaaminen on vähentynyt, mutta useimmissa Opti+liikkeissä optikot ovat pitäneet kädentaidot kunnossa. Monissa liikkeissä linssien reunahionta tehdään edelleen paikan päällä ja rikkoutuneet kehykset korjataan entistä ehoimmiksi.

Koska liikkeet ovat yksityisessä omistuksessa, ne voivat päättää myös tuotevalikoimistaan itse. Kun haluat yksilölliset silmälasit, kanttaa suunnata Opti+optikon pakeille. Kehysvalikoimistamme löytyy usein yksilöllisiä, jopa itse maahantuotuja malleja joita ketjuliikkeistä ei löydy. Optikkomme tuntevat paikallisten asiakkaidensa maun tyylin suhteen ja pystyvät hankkimaan kehysvalikoimiinsa todellista ”lähisilmänruokaa”.

Väitämme, että yksityinen optikko palvelee paremmin. Veikko Lavia siteeraten, OPTI+ optikoille jokainen asiakas on laulun arvoinen. Paikallisten tekijöiden tukeminen antaa ihmisille ja paikoille merkitystä. Se on osoitus luottamuksesta suomalaiseen osaamiseen.