*Moision Kotipakari Oy

Moision Kotipakari Oy
Aukioloajat: Ma - pe 6.30 - 17.00, la 8.00 - 14.00
Yritys:

Moision Kotipakarilaisille asiakkaan tyytyväisyys on kaiken a ja o. Laadukkaiden tuotteiden valmistaminen on meille suuri ylpeyden aihe. Leivomme kaiken itse, aidoista raaka-aineista. Pullat ja taikinat teemme aidolla kermalla ja voilla ja ruokaleivät kiviarina-uunissa paistaen. Käytämme mahdollisimman paljon lähituottajien raaka-aineita, marjoja ym.

Meillä on hyvä tiimihenki joka näkyy niin tuotteissamme kuin reippaana palveluasenteena.

Ahkera yrittämisemme on huomioitu:  Moision Kotipakari sai v. 2014 Hämeenkyrön Vuoden Yrittäjä -palkinnon.

Moision Kotipakarin tuotteita on leivottu jo 1980-luvun alusta lähtien. Vahvat perinteemme jatkuvat ja uudistumme koko ajan. Tuotteemme ovat tunnettuja niin Hämeenkyrössä kuin lähiseudullakin.

Leipomon-kahvila Tähkästä Ikaalisista Kauppakeskus Kompista voit myös ostaa tuotteitamme, niin paikalla nauttien kuin tilaten. Tähkä löytyy osoitteesta Karhoistentie 3, Ikaalinen.

Tervetuloa aitojen makujen maailmaan ja palveltavaksemme!

  • LEIPOMO
  • KAHVILA
  • TILAUSTUOTTEET
  • MEIDÄN TIIMI
  • KEHITYSTARINAMME

LEIPOMO

Ruisleivästä ihaniin leivoksiin ja kakkuihin - osaamisemme on vahvaa ja Kotipakarimme tuotteet maukkaita ja meheviä. Konditoriatuotteemme sisältävät runsaasti kotimaisia marjoja ja ovat aidolla kermalla ja voilla valmistettuja. Kaikki tuotteemme ovat myös laktoosittomia.

Laajennetut, uusitut leipomotilat ovat Hämeenkyrön kahvilan takaosassa. Ammattitaitoiset leipurimme paistavat leivät ja leivonnaiset kiviarinauunissa ja valmistavat tuoreita konditoriatuotteita maanantaista lauantaihin. Myymälään astuessasi aistejasi hivelee tuoreen leivän ja pullan tuoksut. Voit olla varma, että saat tuoreita ja raikkaita, ammattitaidolla valmistettuja tuotteita.