*Hankkija Hämeenkyrö

Hankkija Oy
Aukioloajat: Myymälä ma-pe 8–18 ja la 9–14.
Yritys:

Suorat numerot:
Maatalous 010 768 4375
Myymälä 010 768 4374
Puutarha 010 768 4376

Myymälämme palvelee monipuolisesti

Osaavaa rautakauppaa
Palvelemme ammattitaitoisella osaamisella ja laajalla rakentamisen ja remontoimisen tuotevalikoimalla.

Kaikkea hevosalan ammattilaisille ja harrastajille
Hankkijan hevostarvikevalikoima on laaja ja monipuolinen. Hankkijalta löytyvät rehut ja tarvikkeet ratsastukseen ja raviurheiluun, hevosten hoitoon ja ruokintaan. Kattava valikoima ruokia ja tarvikkeita myös kissoille, koirille ja kaneille. 

Laaja valikoima pihaan ja puutarhaan
Hankkijan puutarhamyymälä palvelee laajalla pihan ja puutarhan tuotteiden valikoimalla. Puutarhamyymälä on avoinna keväästä syksyyn ja tarjoaa yksi- ja monivuotiset kasvien taimet, perennat, mullat, lannoitteet ja pihan tarvikkeet sekä koristeet edullisesti kaikenlaisille pihoille.

Täyden palvelun maatalouskauppa - maatalous, metsä ja koneet
Tarjoamme viljelijälle kattavasti kaikkea maatalouteen. Myymälän lisäksi Sinua palvelvat asiakasvastuumyyjät, konekeskukset ja konemyyjät, myyntikeskus ja Suomen laajin maatalousalan verkkokauppa.

Hankkijasta siemenet, lannoitteet, kasvinsuojeluaineet, ammattipuutarhaviljelytarvikkeet, rehut, traktorit, leikkuupuimurit ja maataloustyökoneet, varaosat, työkalut, tarvikkeet ja polttoaineet. Valikoimista löytyvät alan johtavat tuotemerkit.

Verkkokauppaan tästä linkistä: https://www.hankkija.fi/vkrekisterointi/

  • Rauta ja rakentaminen
  • Hevoset ja lemmikit
  • Maatalous ja metsä
  • Koneet
  • Piha ja puutarha

Rauta ja rakentaminen

Palvelemme ammattitaitoisella osaamisella ja laajalla rakentamisen ja remontoimisen tuotevalikoimalla. Meiltä löydät useita johtavien rakennustuotevalmistajien tuotteita.

Hankkijalta "styroxit", harkot, laastit, tasoitteet, tiilet, rakennuslevyt, vanerit, tuulensuojalevyt, käsi- ja sähkötyökalut, työvaaatteet ja -jalkineet, maalit ym. ym.

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme neuvoo sinua ja opastaa oikeissa valinnoissa.