*Hämeenkyrön Kirjapaino

Hämeenkyrön Kirjapaino Velj. Eloranta & Painomusti
Puhelinnumero: Jari 0400 631 350, Simo 0400 600 455
Aukioloajat: MA-PE 9.00 - 17.00
Yritys:

° ° ° ° ° °
Painopalvelua Pirkanmaalla vuodesta 1989

Hämeenkyrön Kirjapaino Veljekset Eloranta on täyden palvelun painotalo, jonka osaamisen perustana on vuosien kokemus ja pitkät asiakassuhteet. Asiakaslähtöiset toimintaperiaatteemme takaavat tuotteidemme kilpailukykyisen laadun ja hinnan. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja siksi henkilökuntamme tekee kaikkensa, että asiakas voi olla tyytyväinen saamaansa palveluun ja painotuotteeseen.

Autamme mielellämme selvittämään painotyötarpeesi ja teemme painotyösi alusta loppuun, suunnittelusta valmiiksi painotuotteeksi.

° ° ° ° ° °

  • Palvelut
  • Tuotevalikoima
  • Yhteys ja henkilökunta

Palvelut

Monipuolista painopalvelua

Pitkistä perinteistä huolimatta elämme ajan hermoilla. Digipainokoneella saamme tehtyä monipuolisesti ja persoonallisesti kaikki painotuotteet juuri sinun tarpeidesi mukaan. Digipainon valtteja ovat nopeus ja joustavuus – digipaino mahdollistaa kustannustehokkaan ja tarkan painamisen, niin pienille kuin suurillekin painoksille.

Tuotevalikoimamme on laaja ja asiakaslähtöinen. Painosmäärästä ja käyttötarkoituksesta riippuen painotyö toteutetaan joko offsetilla tai diginä. Meiltä onnistuu myös suurkuvatulosteet.

Jälkikäsittely

Kun painotyö on valmis, se voidaan jälkikäsitellä monella eri tavalla. Me autamme valitsemaan tarkoituksenmukaisen jälkikäsittelyn. Jälkikäsittely voi kohdistua joko paperin pintaan tai valmiiden töiden lajitteluun.

Paperin pintaan kohdistuvia jälkikäsittelyjä ovat mm. nuuttaus, preeglaus, perforointi, stanssaus, kulmien pyöristys, lakkaus ja laminointi.

Valmiiden töiden lajittelu säästää asiakkaalta vaivaa ja aikaa. Meillä voidaan hoitaa rei'itys, nidonta, sidonta tai lajittelu valmiille tuotteelle asiakkaan haluamalla tavalla.

Graafinen suunnittelu ja taittopalvelut

Graafisella suunnittelulla ja taitolla on ratkaiseva merkitys siihen, miltä painotuote valmiina näyttää. Meiltä saat sekä taitto- että graafisen suunnittelun palvelut.

*    *    *  
Henkilökuntamme, Jari, Simo, Tero ja Heli ovat Sinua varten. Kysy meiltä, niin säästyt monelta vaivalta ja aikaa säästyy olennaiseen. Mitä varhaisemmassa vaiheessa painotuotteen suunnittelua otat meihin yhteyttä, sen parempi.