*Parturi-kampaamo Jatta

Parturi-kampaamo Jatta
Aukioloajat: ti-pe 9-17, la 9-13. Ilta- ja viikonloppuajat sekä kotikäynnit sopimuksen mukaan.
Yritys:

* * * * * *

"Aito, rehellinen ja luotettava." Näin luonnehtii eräs asiakas parturi-kampaaja Anne Mäkelää, parturi-kampaamo Jatan yrittäjää.

Tässä vuodesta 1990 Kyröskoskella toimineessa koko perheen parturi-kampaamossa palvellaan niin vauvat kuin vaaritkin, kiirehtimättä, yksi asiakas kerrallaan. Perinteisten parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi Anne Mäkelä loihtii asiakkaan toivomuksesta myös räväköitä hiusmalleja ja -tyylejä.

Miehille on tarjolla perinteisten parturipalveluiden lisäksi myös parran muotoilua.

Ammattitaidostaan parturi-kampaaja pitää huolen säännöllisillä, useamman kerran vuodessa tapahtuvilla täydennyskoulutuksilla. Alan koulutuksiin osallistumisella hän varmistaa myös sen, että alan uusimmat tyylit ja trendit ovat hyvin hallussa. Myös tuotteiden jatkuva kehittyminen ja uudistuminen edellyttää kouluttautumista. Parturi-kampaamossa onkin otettu hyvin huomioon myös allergikkojen erityisvaatimukset.

Parturi-kampaamo Jatan nimi juontaa juurensa kouluaikoihin. Samalla luokalla oli monta Annea, jotka piti jotenkin erottaa toisistaan, joten Anne Marjatasta tuli Jatta.

Tervetuloa palveltavaksi parturi-kampaamo Jattaan!

  • Kampaamo
  • Parturi
  • Tuotteet
  • Hinnasto
  • Kampauksia

Kampaamo

Parturi-kampaamo Jatassa viihtyy koko perhe. Täällä palvellaan asiakkaat kiirehtimättä ja jokaiselle asiakkaalle on aikaa. Kaikentyyppiset hiusmallit ja -tyylit luonnistuvat Annen ammattitaitoisessa käsittelyssä, myös räväkät mallit ja värit.

Kotikäynnit

Anne pakkaa useamman kerran viikossa kampaamon autoonsa ja palvelee niitä asiakkaita kotona, joilla ei ole mahdollisuutta tulla parturi-kampaamoon. Kotikäynneillä pystytään tekemään hiustenleikkaukset, värjäykset ja permanentit.

Kysy kotikäynti -palvelua p. 044 273 0817.


Tuotteita myynnissä

Laadukkaita, hiusta ja hiuspohjaa hoitavia kampaamotuotteita on myös myynnissä.

Lue lisää Tuotteet -välilehdeltä.