*TIMANTTISÄDE Energiahoidot

Kristiina Hämylä
Puhelinnumero: 040 145 2884
Aukioloajat: Avoinna sopimuksen mukaan.
Yritys:

 

Energiahoito on laaja käsite ja se kuuluu täydentävien ja vaihtoehtoisten hoitojen piiriin. Hoitomuoto on lempeä ja tehokas moneen vaivaan, niin henkiseen kuin fyysiseen.

Tasapainoiset ja puhtaat energiat luovat pohjan tasapainoiselle mielelle ja edesauttavat ylläpitämään fyysistä terveyttä.

Olen perehtynyt erityisesti hoitamaan ja paikantamaan sairauksia sekä niihin mahdollisesti johtavia kehon ongelmakohtia.

Lisäksi erilaisten tunnelukkojen kuten esim. pelkotilat purkaminen ovat ominta aluettani. 

Energiahoidot, jotka teen sekä selvänäköisyyttäni että selvätietoisuuttani apuna käyttäen, perustuvat energiakehojen hoitamiseen, josta vaikutus siirtyy fyysiseen kehoon.

*  *  *  *  *  *  *

Tiedustelut ja ajanvaraukset numerosta 040 145 2884 tai timanttisateet@gmail.com.

 

*  *  *  *  *  *  *

 

 

  • Energiahoito
  • Hinnasto

Energiahoito

Mitä on energiahoito?

* Energioiden puhdistamista ja tasapainottamista ilman fyysistä kontaktia.

* Energiahoidossa hoitaja välittää korkeampaa parantavaa energiaa hoidettavaan. Energiahoidosta on moneksi, aina hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi.

* Hoitomuoto sopii kaikenikäisille, myös lapsille ja vauvoille, johtuen hoidon lempeydestä.

* Asiakkaan ja hoitajan välinen suhde on luottamuksellinen. Hoidon aikana mahdollisesti esille tulevat asiat pysyvät asiakkaan ja hoitajan välisenä.

* Energiahoito toimii myös kaukohoitona. Silloin asiakas rentoutuu kotonaan leväten sovittuna päivänä ja kellonaikana, ja hoitaja tekee energiahoidon. Tarvittavat keskustelut käydään tuolloin ennen hoitoa ja tarvittaessa hoidon jälkeen puhelimitse.

*  *  *  *  *  *  *

Tiedustelut ja ajanvaraukset numerosta 040 145 2884.

*  *  *  *  *  *  *